Pools Online logo
Inloggen cursisten

Deze zomer nog Pools leren spreken?

 

Pools is een prachtige taal maar lijkt voor velen moeilijk om te leren. Niets is minder waar!

Je hoeft je huis niet uit om Pools te leren. Met onze online school spreek je het nog voor de zomer Pools.

Online school voor de Poolse taal

We bieden een complete online taalcursus aan voor zowel beginners als gevorderden.

  Pools leren vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving is niet alleen een voordeel omdat je niet te maken krijgt met reiskosten, maar natuurlijk bespaart het je ook enorm veel tijd.   Deze 13 weken durende online cursus Pools wordt verzorgd in samenwerking met poolsonline.nl. De lessen worden gegeven door gebruik te maken van Skype en Facebook, en zijn een uiterst effectieve manier om de Poolse taal te leren.

De cursus Pools bestaat uit 2 onderdelen.

Zo leer je om bijvoorbeeld gesprekken in het Pools te herkennen, en hoe je daar antwoord op kunt geven. Daarnaast wordt je in de praktijk én aan de hand van mindmaps geleerd hoe je met de toepassing van 40 Poolse werkwoorden een gesprek in het Pools kunt voeren.

Het leren van de Poolse taal is niet alleen heel handig als je je verstaanbaar wilt maken tijdens jouw vakantie in Polen, maar bijvoorbeeld ook als je zakelijk afhankelijk bent van de Poolse taal.

Online cursus Poolse taal. Wat houdt het in?

De duur van deze snel cursus Pools is 13 weken. Hierin volg je 13 lessen met een tijdsduur van ieder 50 minuten. Om de kwaliteit van de cursus te garanderen werken we via Skype met kleine groepen van 2-3 personen per groep.

AANMELDEN VOOR DE CURSUS

Heb je vragen?  Neem contact met ons op of  0611734944

Veelgestelde vragen van de cursisten

Heb je nog vragen over jouw deelname aan de online cursus Poolse taal? Dat is niet nodig. Hieronder lees je de vragen die het meest worden gesteld door onze cursisten. Natuurlijk geven we daarop een zo uitgebreid mogelijk antwoord. Zit jouw vraag er niet bij? Uiteraard mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

“Is een online cursus Pools geschikt voor mij”?

Natuurlijk! Bij ons leer je de Poolse taal in een groep die gelijk is aan jouw niveau. Deze cursus Pools is geschikt voor zowel beginners, dan wel voor gevorderden mensen welke al eerder hebben deelgenomen aan cursussen maar hun vaardigheden in de Poolse taal uit willen breiden. Deze klassen van niveau delen we op in A1, A2 en B1.

“Hoe snel kan ik resultaten verwachten”?

De effecten van onze online cursus Poolse taal zul je al na de eerste les merken. Natuurlijk beginnen we met het aanleren van de juiste uitspraak voor Poolse woorden. Met de door ons ontwikkelde methode leer je zelfs 3 zinnen per les, begrijp je de Poolse zinsbouw en leer je om vragen te kunnen beantwoorden.

“Hoe kan ik mijn antwoorden op vragen in het Pools versnellen”?

De reactietijd van jouw antwoord op een vraag in het Pools kan zeker in het begin van het leertraject problemen veroorzaken. Wees gerust! Met onze online lessen in de Poolse taal leer je vrij snel hoe je jouw reactie in het Pools kunt versnellen.

“Neemt de taalcursus Pools veel tijd in beslag”?

We zijn ervan overtuigd dat elke minuut die je besteed aan het leren van de Poolse taal een goede investering van jouw tijd is. Doordat je alleen leert wat écht belangrijk is wat betreft de Poolse taal, zul je snel resultaten merken. Vervolgens kun je deze opgedane kennis direct toepassen in jouw dagelijkse leven. Doordat we tijdens de cursus Pools gebruik maken van mindmaps, ben je in staat om informatie langer en effectiever op te kunnen slaan in jouw geheugen. Mindmappen is een betrouwbare manier om deze informatie op een makkelijke manier te kunnen herhalen, en dat staat weer garant voor de beste resultaten.

 

“Hoe weet ik of de lesmethode voor deze cursus van goede kwaliteit is”?

Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat een online cursus Pools van goede kwaliteit moet zijn. Wil je dit graag beoordelen? Via Skype verstrekken we jouw graag een proefles. Op deze manier ben je het beste in staat om het geheim van deze methode te ontdekken, en zie je van welke lesmaterialen we gebruik maken tijdens de cursus Pools. Uiteraard is er ook een uitgebreide beschrijving van onze methode beschikbaar op de blog.

Het trainen van een gesprek in het Pools   Het trainen van het voeren van een gesprek in het Pools is echt van belang. Helaas wordt dit in het onderwijs vaak verwaarloosd, of wordt het als overbodig beschouwd. Zo komt het in de klaslokalen regelmatig voor dat leerlingen nog steeds moeite hebben met het communiceren in het Pools. Dit gegeven is extra pijnlijk als je je bedenkt dat veel van deze studenten de Poolse taal al 3, 5 of zelfs 10 jaar eigen proberen te maken.

Tijdens het voeren van een gesprek in het Pools, speelt de grammatica en de spelling niet zo'n hele grote rol. Het is juist veel belangrijker dat je kunt reageren op de aan jouw gestelde vragen in het Pools, en dat je daar antwoord op kan geven. Natuurlijk moet je hiervoor eerst kunnen begrijpen wat er gevraagd wordt. Net zoals bij tennis, iedereen kan het! Een goede voorbereiding geeft nog altijd de beste resultaten.

Dankzij onze online trainingen die worden gegeven onder leiding van een deskundige, boek je niet alleen op een snelle manier resultaat, maar ben je ook in staat om te kunnen communiceren in het Pools. Hierdoor leer je de Poolse taal niet alleen veel sneller, maar breng je jouw vaardigheden ook naar een hoger niveau!

De voordelen van Poolse les via Skype

 

 

Thuis lessen volgen in de Poolse taal via Skype heeft nogal wat voordelen. Zo kun je thuis in jouw eigen omgeving leren wanneer jou dat uitkomt, en hoef je geen reiskosten te maken. Het enige wat je nodig hebt om online een cursus Pools te kunnen gaan volgen is een internetverbinding en een koptelefoon. Zelfs een camera is niet nodig! Tijdens de lessen via Skype wordt het scherm met de leraar gedeeld, net als een schoolbord waarop belangrijk lesmateriaal wordt uitgelegd en besproken.

  Laten we elkaar ontmoeten in de Facebook klas. Hier behandel ik dagelijks één of meer vragen op basis van afbeeldingen of grammaticaal lesmateriaal. Deelnemers aan de online taalcursus kunnen hun antwoorden kwijt in de commentaren, waarna ik ze de volgende dag (maandag tot en met vrijdag) controleer, en zal voorzien van antwoorden.

AANMELDEN VOOR DE CURSUS

Heb je vragen?  Neem contact met ons op of  0611734944

 
Bel direct: 0611734944