/* Error on https://poolsonline.nl/wp-content/plugins/whatsapp-for-wordpress/dist/blocks.style.build.css?ver=6.3.4 : Something went wrong: cURL error 28: Operation timed out after 7000 milliseconds with 0 bytes received */
Pools Online logo
Inloggen cursisten

Deze cursus is geknipt voor u!

  1. Zelfstandig of onder begeleiding Pools leren
  2. Privé- en groepslessen via Skype mogelijk
  3. Focus op het voeren van gesprekken; direct toe te passen in het dagelijks leven
  4. Goede en eenvoudigde uitleg van de grammatica
  5. Toegang tot de besloten facebookklas met extra begeleiding en huiswerk
  6. Gratis e-book met de volledige cursusinhoud, voor herhaling zonder computer
  7. Niet tevreden? Geld terug! 14 dagen bedenktijd
  8. 939 tevreden cursisten
Wij scoren een 9, 6
op basis van 41 reviews

Graag Poolse les volgen?

Poolse les volgen doe je met Pools Online? Wij bieden je de mogelijkheid om via een leuke en toegankelijke cursus online Poolse les te volgen. Wil jij je Pools graag wat opkrikken wegens zakelijke contacten uit Polen? Of heb je wellicht een Poolse partner of vrienden? Zou graag eens op vakantie gaan in Polen? Het zijn allemaal goede redenen om Poolse les te volgen. Via Pools Online kun jij de Poolse taal leren. Er is geen voorkennis vereist en aan het eind van de cursus kun jij Pools op A2 niveau spreken en begrijpen. Daarmee geeft onze Poolse les jou voldoende basis om basis gesprekken te voeren in het alledaagse leven. Heb je interesse in het volgen van Poolse les bij Pools Online? Schrijf je dan gerust eens in voor een proefles!

Waarom Poolse les volgen bij Pools Online?

Als je besluit Poolse les te volgen bij Pools Online, heb je de keuze uit de reguliere cursus van zo’n 6 maanden, of een snelcursus van circa 13 weken.

Over Pools Online

Pools Online is onderdeel van het door Richard Dudkiewicz opgerichte Pools Taalinstituur Kopernik. In 1995 begon het instituut met het verzorgen van Poolse les. In 2007 is het aanbod uitgebreid met online cursussen. De inhoud van de Poolse les is gebaseerd op studiemateriaal van het taalinstituut. Er wordt gebruik gemaakt van diverse moderne technieken, waaronder Skype, Facebook, e-books, apps voor de iPhone en iPad en ingesproken audiofragmenten.

Ja, ik wil Poolse les volgen!

Heb je interesse in het volgen van Poolse les? Probeer dan eens een van onze proeflessen, of meld je gelijk aan voor een cursus! Wil je meer weten over onze Poolse les? Neem dan gewoon even contact op om verder te informeren. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0591 – 619177, maar ook per e-mail of door middel van het contactformulier.


Hierbij geef ik toestemming om informatie en aanbiedingen te ontvangen per e-mail. Meer informatie: Privacy Policy

Ruim 22 jaar ervaring in het onderwijzen van de Poolse taal

Deze online conversatie cursus Pools is gebaseerd op de jarenlange ervaring van het Pools Taalinstituut Kopernik dat vanaf 1995 cursussen Pools voor beginners en gevorderden in Nederland verzorgt.

Meer informatie over Pools Online

Bel direct: 0611734944
Hulp nodig? Chat met ons