Pools Online logo
Inloggen cursisten

Deze cursus is geknipt voor u!

  1. Zelfstandig of onder begeleiding Pools leren
  2. Privé- en groepslessen via Skype mogelijk
  3. Focus op het voeren van gesprekken; direct toe te passen in het dagelijks leven
  4. Goede en eenvoudigde uitleg van de grammatica
  5. Toegang tot de besloten facebookklas met extra begeleiding en huiswerk
  6. Gratis e-book met de volledige cursusinhoud, voor herhaling zonder computer
  7. Niet tevreden? Geld terug! 14 dagen bedenktijd
  8. 940 tevreden cursisten
Wij scoren een 9, 6
op basis van 41 reviews

Wil je Pools leren?

Wil je graag Pools leren? Volg dan een cursus Pools van Pools Online! Er zijn diverse redenen denkbaar waarom je Pools wil leren. Als je een Poolse partner of Poolse vrienden hebt en daarmee beter wil kunnen communiceren, als je zakelijke contacten in Polen hebt of als je graag eens naar Polen op vakantie wilt. Via Pools Online kun je als beginner Pools leren. Na afloop van de cursus heb jij de basis van de Poolse taal onder de knie en beschik je over een A2 niveau. Daarmee kun je basis gesprekken voeren in het dagelijks leven. Geïnteresseerd in de Poolse taal leren via Pools Online? Probeer dan eens een proefles Pools leren!

Waarom Pools Online als je Pools wil leren?

Kies voor Pools Online als jij Pools wil leren door middel van een leuke en toegankelijke cursus. We bieden een cursus Pools leren aan van circa 6 maanden, maar ook een snelcursus van 13 weken. De Poolse taal leren via Pools online betekent:

Over Pools Online

Bij Pools Online kun je Pools leren aan de hand van studiemateriaal dat op de cursussen van het Pools Taalinstituut Kopernik is gebaseerd. Wij maken namelijk deel uit van dat instituut, dat door Richard Dudkiewicz is opgericht. Het Pools Taalinstituut Kopernik verzorgt al sinds 1995 Poolse cursussen en biedt sinds 2007 de mogelijkheid aan om online Pools te leren. Daarbij wordt voor het Poolse taal leren gebruik gemaakt van moderne middelen, zoals ingesproken audiofragmenten, Skype, Facebook, e-books en apps.

Ja, ik wil de Poolse taal leren!

Lijkt Pools leren met Pools online je wel wat? Meld je dan aan voor de cursus! Eerst liever een proefles uitproberen? Dan kan dat natuurlijk ook! Neem gerust eens contact met ons op als je meer informatie wilt over het Pools leren. Bel daarvoor naar 0591 – 619177, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.


Hierbij geef ik toestemming om informatie en aanbiedingen te ontvangen per e-mail. Meer informatie: Privacy Policy

Ruim 22 jaar ervaring in het onderwijzen van de Poolse taal

Deze online conversatie cursus Pools is gebaseerd op de jarenlange ervaring van het Pools Taalinstituut Kopernik dat vanaf 1995 cursussen Pools voor beginners en gevorderden in Nederland verzorgt.

Meer informatie over Pools Online

Bel direct: 0611734944