Pools Online logo
Inloggen cursisten

Deze cursus is geknipt voor u!

  1. Zelfstandig of onder begeleiding Pools leren
  2. Privé- en groepslessen via Skype mogelijk
  3. Focus op het voeren van gesprekken; direct toe te passen in het dagelijks leven
  4. Goede en eenvoudigde uitleg van de grammatica
  5. Toegang tot de besloten facebookklas met extra begeleiding en huiswerk
  6. Gratis e-book met de volledige cursusinhoud, voor herhaling zonder computer
  7. Niet tevreden? Geld terug! 14 dagen bedenktijd
  8. 940 tevreden cursisten
Wij scoren een 9, 6
op basis van 41 reviews

Pools leren spreken

Ben je op zoek naar een cursus waarmee je Pools kunt leren spreken? Kies dan voor een cursus van Pools Online! Bij ons kun je Pools leren spreken op A2 niveau. Wij leggen de focus op dialogen. Zo kun je Pools leren spreken op een manier die in het alledaagse leven in de praktijk te brengen is. Het A2 niveau is namelijk voldoende om een simpel gesprek met iemand uit Polen te kunnen voeren. Pools leren spreken met Pools Online maakt communiceren met een Poolse partner, vriend of zakelijk contact dus net een beetje makkelijker en leuker voor je! Wil je ook Pools leren spreken? Probeer dan gerust eens een proefles uit!

Hoe kun je Pools leren spreken?

Pools Online biedt je de mogelijkheid om Pools te leren spreken met een cursus die circa een half jaar duurt. Duurt je dit te lang en wil je in kortere tijd je Pools wat opkrikken? Kies dan voor onze snelcursus, welke drie maanden bedraagt. Bij ons kun je Pools leren spreken doordat wij de nadruk op het voeren van gesprekken leggen. Wij willen je namelijk Pools leren spreken op een manier waar je in de praktijk wat aan hebt. Na afloop van de cursus kun jij dus een simpel gesprek voeren in het Pools. Je leert de 1000 meest gebruikte woorden uit de Poolse taal, samen met de basis van de Poolse grammatica.

Zelfstandig of in groepsverband

Omdat niet iedereen Pools wil leren spreken op een zelfstandige wijze, bieden we je de mogelijkheid om zowel privélessen te volgen als lessen in groepsverband. Tijdens de privélessen kun je Pools leren spreken door Skype lessen te volgen van een native speaker en een docent Pools. Wil je Pools leren spreken in groepsverband? Zorg dan dat je deel uitmaakt van onze facebookklas, waar bijvoorbeeld extra materialen worden geplaatst en je ervaringen kunt uitwisselen met andere studenten.

Ja, ik wil Pools leren spreken!

Wil je ook Pools leren spreken? Schrijf je dan meteen in voor een cursus bij Pools Online! Ben je toch niet tevreden over onze lessen? Dan kun je binnen 14 dagen gewoon weer je geld terugvragen. Ook kun je eerst een proefles volgen om te kijken of onze cursus iets voor je is. Meer weten? Bel dan naar 0591 – 619177, of neem contact op per e-mail of het contactformulier.


Hierbij geef ik toestemming om informatie en aanbiedingen te ontvangen per e-mail. Meer informatie: Privacy Policy

Ruim 22 jaar ervaring in het onderwijzen van de Poolse taal

Deze online conversatie cursus Pools is gebaseerd op de jarenlange ervaring van het Pools Taalinstituut Kopernik dat vanaf 1995 cursussen Pools voor beginners en gevorderden in Nederland verzorgt.

Meer informatie over Pools Online

Bel direct: 0611734944