/* Error on https://poolsonline.nl/wp-content/plugins/whatsapp-for-wordpress/dist/blocks.style.build.css?ver=6.3.2 : Something went wrong: cURL error 28: Operation timed out after 7000 milliseconds with 0 bytes received */
Pools Online logo
Inloggen cursisten

…….dit natuurlijk ook dankzij jouw trainingen !!!!!

He Richard,

Inderdaad, ik heb niet anders dan Pools gesproken. Soms vergat ik zelfs dat m'n dochter geen Pools kan en was ik ook tegen haar in 't Pools aan 't ratelen ?

toen ik aan 't shoppen was.... kreeg ik een mooi compliment van de verkoopster; Ze vond dat ik zelfs de accenten en tijden goed gebruikte.... maar ja, dat kon natuurlijk ook zijn om nog een blouse meer te verkopen hé.... maar was toch leuk !

dit natuurlijk ook dankzij jouw trainingen !!!!!

fijn weekend

Marina

Bel direct: 0611734944
Hulp nodig? Chat met ons