Pools Online logo
Inloggen cursisten

Kortom een hele complete manier om de taal eigen te maken!

Helene

Ik woon nu 1 jaar in Polen. En ik was in Polen begonnen met Poolse les. Dit was via de Engelse taal. Dit leek aardig te lukken maar toen er meer grammatica bij kwam raakte ik vaak in de war.

Ik ben dus op zoek gegaan naar een extra aanvulling. En vond via internet Pools online. Pools online werkt echt heel erg fijn en ik ben er erg blij mee.

Er werden veel dingen duidelijkere voor mij. Vooral door de vele mogelijkheden en manieren om het te oefenen werd de taal weer leuk. De lessen via korte verhalen met vraag en antwoord, het programma om per dag 3 zinnen leren. De app, en de mindmappen, het luisteren naar de uitspraak allemaal top. De werkwoorden worden overzichtelijk besproken. En natuurlijk de naamvallen.

De lessen via skype ben ik ook erg blij mee. Ik krijg goede feedback en extra duidelijke mondelinge uitleg van de taal. We hebben samen een studie plan uit gestippeld. De snelheid kan ik zelf bepalen. En ook wat ik graag wil leren. Ik krijgt allerlei adviezen hoe ik het beste de taal kan oefenen. Echt heel fijn en heel uitgebreid. Zelfs via facebook is de mogelijkheid om iedere dag 1 vraag te beantwoorden.

Kortom een hele complete manier om de taal eigen te maken! En ik begreep dat er nog meer informatie bij komt zoals filmpjes. Ik ben echt benieuwd.

Antonio di temprementÕÕ

Nou kom ik zo vaak in Polen. Telkens m’n vrouw nodig om iets te vragen of mijn antwoord te vertalen. In verleden jaar de app op m’n telefoon gezet. Maar halverwege de eerste les dacht ik “nou nee dit lukt mij toch niet”.

Maar wat gebeurt er. Kom ik ene Richard tegen. Die zegt. Dat het hem wel lukt om mij Pools te leren. Afijn hij heeft gelijk. HET “GEWOON” TAALGEVOEL VAN HET POOLS BEGINT MIJ MEESTER TE WORDEN. ook al zal ik gerust nog wel wat lessen nodig hebben. en. ..,,het is nog leuk ook. 5 sterren hoor

Marina Nowicki

Ik vind het een heel leuk lesgebeuren. samen gezellig babbelen in 't pools. dat mis ik sinds 45 jaar....Pools schrijven zal ik allicht nooit kunnen, ik heb dat ook niet nodig. Maar spreken !!! Nog enkele lessen Richard en ik praat je onder tafel dankzij je lessen !!

Pieter

Sinds enkele jaren hebben wij een Poolse schoondochter , dit is een lieve en aimable vrouw. Maar we spreken haar taal nog niet,dus kwamen wij begin vorig jaar op deze geweldige site , ondanks onze leeftijd heeft Richard erg veel geduld met ons, dus hier gaan wij voor.

Op een eenvoudige en begrijpelijke manier word dit allemaal uitgelegd Onze complimenten hiervoor.

Zsoka

Ik volg deze cursus met plezier. De grammatica wordt kort en duidelijk uitgelegd,op die manier wordt het niet saai maar wel begrijpelijk. De grammatica en de woorden komen steeds terug en de opnames zijn goed te verstaan dus ik kan de zinnen makkelijk nazeggen voor een betere uitspraak.En bedankt voor de snelle terugkoppeling op het huiswerk.

Gideon

Een erg goede cursus door leuke lesstof, vriendelijke begeleiding, een zeer fijne website, leuke Facebook-klas en snelle antwoorden op m'n vragen. Ik kan het van harte aanraden voor hen die een cursus Pools willen volgen. Het is echt leerzaam en vooral leuk! Je leert met tekst, spraak, voorbeelden en huiswerk opsturen.

     
Bel direct: 0611734944