Pools Online logo
Inloggen cursisten

Dziękuję Françoise

Françoise

Op 16 maart jl. ontmoette ik de liefde van mijn leven en gelukkig voor mij vindt hij mij ook leuk. Helaas praat hij nauwelijks Nederlands en het Pools was abracadabra voor mij. Totdat ik op internet Ryszard tegenkwam met zijn fantastische cursussen. Nu leert Mariusz Nederlands bij Ryszard en ik leer Pools.

We zijn nu enkele maanden verder en ik heb me helemaal op de Poolse taal gestort. Tijdens het wandelen met mijn hond luister ik naar de verhaaltjes en de woorden op de app, enkele keren per week skype ik met Ryszard en er zijn nog vele vele mogelijkheden op de site Poolsonline.

Chapeau Ryszard! Wat ben jij een gedreven en gemotiveerde leraar! Je bent betrokken bij je studenten en je hebt humor en heel veel geduld. Je doet enorm veel moeite en je speelt in op de behoefte van de student. Op het moment ben ik met Mariusz in Katowice en ik geniet van het prachtige Polen.

Zelfs hier in Katowice heb ik les via skype gehad met Ryszard. Ik kan al korte zinnen maken en uitspreken. Ik had nooit verwacht dat ik de Poolse taal zou kunnen leren, maar met kleine stapjes is het toch mogelijk.

Dankzij Ryszard. Heel erg bedankt en ik maak veel reclame voor je in Maastricht. Er wonen veel Poolse mensen in Maastricht, die stuur ik allemaal naar jou. Dank je! Voor alles. Groetjes, Françoise.

Dziękuję Alex

7 Jaar geleden heb ik mijn vriendin ontmoet en in die 7 jaar heb ik zelf wat pools proberen te leren. Helaas vond ik dat erg moeilijk en ben ik opzoek gegaan naar een Poolse leraar die mij goed kan begeleiden.

Toen ik op de website www.poolsonline.nl terecht kwam was ik direct enthousiast en heb ik direct contact gezocht met Ryszard! Eventjes gebeld en direct de zelfde dag een proefles gekregen snelle en goede services. Nu volg ik lessen via de curus op poolsonline.nl waar ik veel van leer.

Ook heb ik iedere dag een uur les via skype, dit helpt mij heel erg door de goede uitleg van Ryszard die heel geduldig is en heel positief. Door jou lessen begin ik Pools steeds meer te begrijpen bedankt daarvoor! In een korte tijd heb ik al veel meer geleerd dan in die jaren dat ik er zelf mee bezig was.

Jij bent een gemotiveerde leraar met humor en veel geduld. Ik adviseer iedereen die snel en goed Pools wil leren door naar Poolsonline. Bedankt voor al jou hulp! Groet, Alex

Dziękuję Madelon,

Ik spreek Pools....

Dat dacht ik ook, dus ik heb een app geupload en ben aan de slag gegaan, maar ik merkte dat ik meer structuur nodig had, dus ik heb er boeken bij besteld.

Uiteindelijk werd het een mix van een schriftelijke cursus, een app en gratis materiaal op internet. Samen zorgde het voor een compleet beeld. Pools is lastig genoeg, en als het met de ene uitleg niet lukt, is het fijn om het een keer op een andere manier toe horen.

Maar na twee jaar, miste ik structureel een ding: het gesprek voeren en zo kwam ik weer terecht bij Richard, waar ik mijn eerste app had gekocht. Want op dat punt is hij uniek.

De gesprekken via Skype en facebookklaas. Ik heb eerst in een groep gezeten en later individueel les gehad. Een jaar later ben ik een maand naar Polen geweest en kon ik me prima redden.

Ik vond bij Richard iets wat  ik bij al die gratis apps en cursussen niet vond: Spreken en direct feed back krijgen. En zeg nou zelf, zo duur is ie nou ook weer niet.  
Bel direct: 0611734944