Pools Online logo
Inloggen cursisten

Deze cursus is geknipt voor u!

  1. Zelfstandig of onder begeleiding Pools leren
  2. Privé- en groepslessen via Skype mogelijk
  3. Focus op het voeren van gesprekken; direct toe te passen in het dagelijks leven
  4. Goede en eenvoudigde uitleg van de grammatica
  5. Toegang tot de besloten facebookklas met extra begeleiding en huiswerk
  6. Gratis e-book met de volledige cursusinhoud, voor herhaling zonder computer
  7. Niet tevreden? Geld terug! 14 dagen bedenktijd
  8. 940 tevreden cursisten
Wij scoren een 9, 6
op basis van 41 reviews

Graag een cursus Pools volgen?

Ben je op zoek naar een cursus Pools omdat je graag de Poolse taal wil leren? Pools Online biedt een cursus Pools aan die je online kunt volgen. Als jouw partner Pools is, als je Poolse vrienden hebt of graag naar Polen op vakantie gaat is het begrijpelijk dat je jouw Pools graag wilt opkrikken. Ook biedt een cursus Pools een goede uitkomst als je Poolse contacten hebt in het zakelijke leven. Door een cursus Pools te volgen bij ons kun jij naar een A2 niveau toewerken. Op dat niveau beheers je de taal voldoende om basis gesprekken in het dagelijks leven te kunnen voeren. Het is niet nodig om al iets van voorkennis te hebben om bij ons een cursus Pools te volgen. Heb je interesse? Dan kun je ook een proefles proberen om te kijken of onze cursus Pools iets voor je is!

Waarom een cursus Pools van Pools Online volgen?

Je hebt bij ons de mogelijkheid om een cursus Pools met een duur van zo’n 6 maanden te volgen, of voor de snelcursus die 13 weken duurt te kiezen. Wat kun je verder van onze cursus Pools verwachten?

Over Pools Online

Pools Online heeft al veel ervaring met het geven van een cursus Pools. Wij bieden deze namelijk al sinds 1995 aan. Ons studiemateriaal is gebaseerd op de lessen van het Pools Taalinstituut Kopernik, dat door Richard Dudkiewicz is opgericht. Tijdens de cursus Pools worden diverse moderne technieken ingezet, zoals Skype, Facebook, e-books en apps.

Ik heb interesse in een cursus Pools!

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een cursus Pools? Schrijf je dan meteen in bij Pools Online en download ons e-book! Als je meer wilt weten over onze cursussen kun je contact opnemen door te bellen naar 0591 – 619177. Een e-mail sturen of het contactformulier invullen is ook mogelijk!


Hierbij geef ik toestemming om informatie en aanbiedingen te ontvangen per e-mail. Meer informatie: Privacy Policy

Ruim 22 jaar ervaring in het onderwijzen van de Poolse taal

Deze online conversatie cursus Pools is gebaseerd op de jarenlange ervaring van het Pools Taalinstituut Kopernik dat vanaf 1995 cursussen Pools voor beginners en gevorderden in Nederland verzorgt.

Meer informatie over Pools Online

Bel direct: 0611734944