/* Error on https://poolsonline.nl/wp-content/plugins/whatsapp-for-wordpress/dist/blocks.style.build.css?ver=6.3.4 : Something went wrong: cURL error 28: Operation timed out after 7001 milliseconds with 0 bytes received */
Pools Online logo
Inloggen cursisten

Deze cursus is geknipt voor u!

  1. Zelfstandig of onder begeleiding Pools leren
  2. Privé- en groepslessen via Skype mogelijk
  3. Focus op het voeren van gesprekken; direct toe te passen in het dagelijks leven
  4. Goede en eenvoudigde uitleg van de grammatica
  5. Toegang tot de besloten facebookklas met extra begeleiding en huiswerk
  6. Gratis e-book met de volledige cursusinhoud, voor herhaling zonder computer
  7. Niet tevreden? Geld terug! 14 dagen bedenktijd
  8. 939 tevreden cursisten
Wij scoren een 9, 6
op basis van 41 reviews

Cursus Pools voor Nederlanders?

Op zoek naar een cursus Pools voor Nederlanders? Dan ben je bij Pools Online aan het juiste adres. Wij bieden een cursus Pools voor Nederlanders aan voor mensen die nieuw zijn met de Poolse taal en deze graag willen leren. Als je de cursus hebt afgerond zit jij op een A2 niveau. Je beheerst de taal dan voldoende om een simpel alledaags gesprek te kunnen voeren. De cursus Pools voor Nederlanders is dus zeer nuttig wanneer jij beter wilt leren communiceren met Poolse vrienden of wellicht je partner uit Polen. Ook geeft het een beetje extra voordeel bij zakelijke Poolse contacten of als je in Polen op vakantie bent. Ben je benieuwd naar onze cursus Pools voor Nederlanders? Kijk dan eens of deze wat voor je is door een proefles te volgen!

Over onze cursus Pools voor Nederlanders?

Een cursus Pools voor Nederlanders bij Pools Online duurt ongeveer 6 maanden. Ook heb je de mogelijkheid om een snelcursus te volgen, welke 13 weken duurt. De reguliere cursus biedt meer diep, waar de snelcursus jou in kortere tijd klaarstoomt voor het voeren van basis gesprekken. Tijdens de cursus Pools voor Nederlanders ligt de nadruk op het leren voeren van conversaties. Daartoe zal je de 1000 meest gebruike Poolse woorden oefenen en de kern van de Poolse grammatica krijgen uitgelegd. De cursus Pools voor Nederlanders is op locatie in Emmen te volgen, maar ook online via Skype. Je kunt de cursus zowel alleen, maar ook in groepsverband volgen. Het studiemateriaal is gebaseerd op de lessen van het Pools Taalinstituut Kopernik.

Privé lessen of met extra begeleiding

Bij Pools Online heb je de keuze uit het zelfstandig volgen van de cursus Pools voor Nederlanders, of met extra begeleiding. Je kunt lessen volgen via Skype, waarbij je les krijgt van een native speaker en een docent Pools. Ook kun je in groepsverband een cursus Pools voor Nederlanders volgen via een facebookklas. Daar worden extra materialen geplaatst en kun je ervaringen uitwisselen. Tot slot kun je ook de app van Pools Online downloaden, zodat je ook met je smartphone of tablet kunt blijven oefenen.

Ik wil me inschrijven!

Wil je je inschrijven voor onze cursus Pools voor Nederlanders of wil je een proefles volgen? Meld je dan gelijk aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je meer informatie wilt over de cursus. Bel dan even naar 0591 – 619177, of stuur ons een bericht per e-mail of door middel van het contactformulier.


Hierbij geef ik toestemming om informatie en aanbiedingen te ontvangen per e-mail. Meer informatie: Privacy Policy

Ruim 22 jaar ervaring in het onderwijzen van de Poolse taal

Deze online conversatie cursus Pools is gebaseerd op de jarenlange ervaring van het Pools Taalinstituut Kopernik dat vanaf 1995 cursussen Pools voor beginners en gevorderden in Nederland verzorgt.

Meer informatie over Pools Online

Bel direct: 0611734944
Hulp nodig? Chat met ons